studio firelily

paaldansen & aerial sport

Workshops zijn altijd leuk met verjaardagen, personeelsuitjes en partyen Geef ze een unieke ervaring mee, en zorg dat ze deze dag niet snel zullen vergeten.

Workshop Paaldansen :

Paaldansen als fitness instrument neemt langzaam maar zeker haar plaats in de danswereld in. Kom zelf in de gelegenheid kennis te maken met paaldansen d.m.v. een sportieve workshop.In 1,5 uur tijd leer je een aantal spectaculaire paaldans bewegingen, waarbij de nadruk ligt op het plezier!

Voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes of gewoon met een paar vriendinnen. De workshops zijn een gezellige en ontspannen manier om kennis te maken met het paaldansen.

Is paaldansen je zo goed bevallen en zou je hiervan jou sport willen maken? Dat kan!Kom gewoon gezellig lessen volgen! Je zult zien het is ontzettend leuk en verslavend!

Kleding advies: kom in kleding waar jullie je makkelijk in kunnen bewegen. Sportschoenen  of blote voeten.     

Workshop Aerial yoga :

Aerial yoga ook wel Antigravity yoga genoemd. Het is yoga in een doek, wat door de zwaartekracht heel ontspannend kan werken. Het doek vraagt je om balans, evenwicht en concentratie en is een leuke manier om in beweging te zijn. Daag jezelf en je vrienden uit om gezellig mee op de kop te hangen. 

Voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes of gewoon met een paar vriendinnen. De workshops zijn een gezellige en ontspannen manier om kennis te maken met Aerial yoga. 

Kleding advies: lange fijn zittende broek of legging, t-shirt met half lange mouw of lange mouwen.     


Workshop Aerial silk :

Aerial silks, ookwel luchtacrobatiek. In lange doeken word sierlijk gezwierd, gevallen, gewikkeld en uitgerold Een beetje lef komt hierbij goed van pas  het gaat hier om elegantie, coördinatie en flexibiliteit. en is vooral een hele leuke uitdaging. Voor meer informatie over een workshop op locatie neem contact op via het contact formulier.